Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Тел: +-86 731 85124338-

EN
сите категории

ПРОИЗВОД


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА


Специјални материјали за воздушна вселенска компанија Хунан Хуавеи Co., Ltd., лоцирана во зоната за развој на висока технологија Шаошан, се занимава со истражување и развој, производство и примена на титаниум, циркониум, хафниум, материјали од ретки земји и неговите бинарни соединенија или полисоединенија (карбид, нитрид, силицид, борид, сулфид) и други нано, субнано керамички прав и сродни производи.

Компанијата располага со 8 персонал за истражување и развој, вклучувајќи еден докторски супервизор, еден со пост-докторска диплома, еден со докторска диплома и тројца со магистерски дипломи. Компанијата поседува 7 патенти за пронајдоци и корисни модели. Нашата компанија има развиено долгорочни односи со Кинеската академија на науките, Универзитетот Хунан, Централниот јужен универзитет и други домашни добро познати истражувачки институти, универзитети и колеџи.

ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
За Хунан Хуавеи специјални материјали за воздухопловна вселенска копродукција, Ltd.,

ВЕСТИ


Подготовка на специјален прав со високофреквентна термичка плазма

Високофреквентната индукциска термичка плазма има карактеристики на висока енергетска густина, висока температура и брза стапка на ладење и е едно од важните средства за подготовка на специјални прашоци.

остави порака
Онлајн разговор

Здраво, оставете го вашето име и е-пошта овде пред да разговарате преку Интернет, за да не ја промашиме вашата порака и да ве контактираме непречено.